Happy diabetic challenge

Al een week doe ik op de stories van mijn Instagram mee aan de Happy Diabetic Challenge. Heel wat mensen met diabetes over gans de wereld, waaronder dit jaar ook mezelf, doen hier aan mee. De fantastische Leah bedacht een tijdje terug namelijk een creatieve manier om diabetes met positieve bewustwording in de kijker te zetten. Iedere dag wordt er een foto van een onderwerp gepost dat in de challenge wordt gevraagd. Nu een challenge is het zeker, vooral dan toch erg intensief. Ik doe nu nog maar mee voor een week, maar het plan zou dus wel zijn de volledige maand uit te doen.

November-maand is dan ook diabetes-maand, met werelddiabetesdag dat binnen enkele dagen plaatsvindt als centrale gelegenheid. Omdat ik voel toch wat extra motivatie te kunnen gebruiken om vol te houden tot aan het einde, zal ik mijn dagelijkse Instagram stories ook hier posten. Het is tevens een extra kanaal om die positieve bewustwording verder te verspreiden. Ondertussen ondervind ik dan wel hoeveel meer challenge het me nog zal bezorgen zeker? Een overzicht van mijn deelname vind je alvast hieronder…

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.