Liefste pomp

Liefste pomp,

10 dagen voordat je in mijn leven kwam, vertelde ik de wereld al wat voor een droom van een pomp jij bent. Nu je er zelf effectief 10 dagen in zit, in dat chaotische leven van mij, kan ik dat alleen nog maar meer bevestigen. Je gaf me meteen het zelfvertrouwen dat de wereld mocht zien, hoe jij daar zelf aan de voorkant van mijn broekzak ook mag worden gezien. Hoe goed mijn vorige pomp dan ook voor mij zorgde, dat zelfvertrouwen had ik voordien nog niet. Daarom beloof ook ik om goed voor je te zorgen, en dat op mijn uiterste best.

Ik kan je wel niet beloven dat, als ik er nog eens op uit ga rijden met de fiets, ik je niet ergens in de gracht zal verliezen. Ik weet hoe gênant dit voor je zou zijn, maar geloof me, moest dit gebeuren is het dat dubbel zo voor mij. Daarnaast kan ik je ook niet beloven dat ik dan opnieuw een PV van verloren voorwerp bij de politie zou moeten laten opstellen, zodat jou geavanceerde firma mij hiervoor niet aansprakelijk gaat stellen.

Toch ben jij ieder proces-verbaal in mijn leven waard. Niet dat ik nog meer van die proces-verbalen thuis heb liggen, maar ik vrees dat dergelijke gebeurtenissen dan ook gewoon tot mijn chaotische leven behoren. Het chaotische leven dat jij van de eerste seconde toen je het zag, had geaccepteerd door er iedere druppel insuline zo mooi op af te stellen. Voor iemand die erg gestructureerd en technisch in elkaar zit, kan ik me voorstellen dat dit niet altijd gemakkelijk voor je moet zijn. Dankjewel dus pomp hiervoor.

Ik hoop dan ook dat wij te samen nog heel wat jaren mogen tegemoet gaan. Ik geloof ook plotseling niet zo meer in de Belgische wetgeving die zegt dat je om de 4 jaar recht hebt op een nieuwe insulinepomp. Alsof je dan zomaar te vervangen zou zijn. Want weet je liefste pomp, dat ben je eigenlijk niet. Dus laten we samen niet meer in de Belgische wetgeving geloven, en laten we dit te samen voor elkaar zo eeuwig gestructureerd en chaotisch mogelijk houden.

Vanwege het lijf waar je, als het van mij afligt, altijd aan zal hangen.

Sielke, x

www.sugarandsick.com10

 

 

2 gedachtes over “Liefste pomp

  • Thaha, dat worden we wellicht ook.
   Net zoals jij dat ook zal worden met jouw toekomstige pomp.
   Veel liefs, van je toekomstige pumptwin. 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.